Una parella de ball sense límits

Dos germans de Benicarló, Nayara i Nassim, que entrenen al Club de ball esportiu Making Dance de Roquetes, participen en el programa de Telecinco 'Got Talent' i impressionen el jurat

19 mayo 2017 20:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El jurat del programa Got Talent de Telecinco, compost per Jorge Javier Vázquez, Eva Hache, Edurne i Jesús Vázquez, va quedar absolutament impressionat en veure l’actuació de dos joves germans de Benicarló, Nayara i Nassim.

Els germans van aparèixer al popular programa de Televisió la setmana passada ballant balls de saló i van obtenir el «sí» dels quatre membres del jurat per passar a la següent ronda. Nassim va en cadira de rodes des que era petit i amb l’ajuda de la seua germana va demostrar que tot i així també es pot ballar, sentir la música i emocionar amb la seua actuació a tothom qui els veu.

«Cuando veo a gente que supera sus dificultades, me tienen ganado», va dedicar-li Jesús Vázquez abans de conèixer la decisió unànime del jurat. «Me habéis emocionado muchísimo[...]. Habéis conseguido transmitir tanto...», va dir Edurne.

Nayara  (17) i Nassim (15), tot i que són de Benicarló entrenen tres cops a la setmana al Club de ball esportiu Making Dance de Roquetes. Nassim estudia al seu poble, mentre que Nayara fa el batxillerat artístic a l’Institut Joaquín Bau de Tortosa. Fa quatre anys que ballen junts.

«Jo ballava amb altres parelles de ball, i ara mateix ballo amb Roger Franquet i he començat a competir. Nassim estava a l’acadèmia mirant els nostres entrenaments i el professor ho va veure i li va proposar», recorda Nayara al Diari.

Comentarios
Multimedia Diari