Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Arrenquen les obres de l’aparcament provisional al fossat de l’Hospital Verge de la Cinta

Se substituirà l’actual zona d’estacionament del fossat per un pàrquing de tres plantes, que albergarà més de 400 places

10 junio 2023 12:11 | Actualizado a 10 junio 2023 22:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les obres de l’aparcament provisional del projecte d’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta començaran el proper dilluns 19 de juny, segons ha informat el Departament de Salut. Amb aquests treballs se substituirà l’actual aparcament del fossat per un pàrquing de tres plantes, que albergarà més de 400 places. Les obres de l’aparcament tindran una durada prevista de 18 setmanes.

El pàrquing desmuntable al fossat és la primera fase del projecte d’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, que es preveu construir davant l’accés principal del centre. Una vegada finalitzat l’aparcament s’iniciarà la primera fase de l’ampliació, que consistirà en l’obra de nova construcció de 10.618,38 metres quadrats. Posteriorment, una segona fase que inclourà les obres de reforma de la segona planta de l’edifici actual.

Des de l’inici del projecte es va crear una comissió tècnica de seguiment per garantir que no es perjudiqui cap element patrimonial de valor, on hi ha participat tècnics del Departament de Cultura i Patrimoni, la gerència territorial de l’Institut Català de la Salut, la Divisió de Patrimoni i Inversions del Servei Català de la Salut, l’Ajuntament de Tortosa i la Regió Sanitària Terres Ebre, resultant amb el vistiplau per part de la Comissió de Patrimoni de Terres de l’Ebre a iniciar el projecte d’ampliació.

Comentarios
Multimedia Diari