Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Creen un ‘escape room’ inspirat en Panxampla

L’activitat proposada per Okay Productions estarà oberta durant
tots els caps de setmana d’octubre a la zona esportiva de Roquetes

24 septiembre 2022 18:12 | Actualizado a 25 septiembre 2022 08:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’associació Okay Productions ha presentat a l’Ajuntament de Roquetes un ‘escape room’ inspirat en la figura del mític bandoler Panxampla. L’activitat estarà oberta durant tots els caps de setmana d’octubre a la zona esportiva de Roquetes.

El president d’Okay Productions, Roger Font, ha explicat que l’activitat ‘Los hereus de Panxampla’ serà ara mateix l’únic ‘escape room’ en marxa a les Terres de l’Ebre. «Buscàvem una temàtica que fos comarcal i volíem recuperar la figura de Panxampla per preservar-la», ha expressat, tot apuntant que ja hi ha instituts i centres escolars que participaran a la iniciativa. «Ja tenim moltes reserves i estem molt contents perquè molta gent s’ha interessat».

També Felipe Tallada, responsable de logística, ha detallat que la història de l’activitat està ambientada en el bandolerisme, però portat al moment actual, amb elements moderns. «L’objectiu és resoldre puzzles i fer una recerca d’objectes per trobar on estan amagats els bandolers», ha explicat. «Hem pensat en elements de les Terres de l’Ebre que creessen un fil argumentatiu per fer les proves».

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha valorat positivament la posada en marxa de l’activitat, tot plegat per tal que «més visitants vinguen a la nostra ciutat a passar-ho bé i a gaudir de les nostres iniciatives»

L’Associació Cultural i LGTBI+ Okay Productions és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu donar un impuls a la creativitat audiovisual, als espectacles i a la cultura a través de la diversitat i la inclusivitat. Són creadors d’altres projectes com l’Unicorns Pride Ebre o Objectiu Innocent.

El preu de l’activitat és de 35 euros per grup (mínim de dos persones i màxim de 6). Per al material i atrezzo, hi ha col·laborat l’entitat la Segona Volta. Més informació i reserves a la pàgina web www.okproductions.org.

Comentarios
Multimedia Diari