Deltebre lliurarà targetes moneder de l’EuroDelta, la moneda d’ajuts a les famílies

| Actualizado a 03 agosto 2021 09:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’Ajuntament de Deltebre, amb la col·laboració de CaixaBank i Fundació “la Caixa”, estrenarà aquest mes d’agost la versió digital de l’EuroDelta, la moneda de Deltebre, mitjançant una targeta moneder nominal, amb l’import de l’ajut corresponent, que només es podrà utilitzar a la xarxa de comerços habilitats.

La moneda de Deltebre està en funcionament des del mes de novembre de l’any 2020 amb bitllets de 5, 10 i 20 eurodeltes, i es pot bescanviar en més de 60 comerços del municipi. Des del mes de gener de 2021 s’han concedit eurodeltes a 74 famílies per un import de més de 24.000 euros. Unes dades que, segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, mostren que «l’EuroDelta és una moneda activa que ha arribat per a quedar-se i que ens permet, a banda de donar suport a les famílies, dinamitzar l’economia del comerç local de proximitat».

L’EuroDelta és una de les diferents eines que l’Ajuntament de ha posat en funcionament per a la recuperació socioeconòmica i que se suma a la resta d’ajudes a l’abast de la ciutadania. En aquest sentit, recentment es va adjudicar la primera convocatòria dels ajuts als tributs locals, els quals han beneficiat a 103 famílies amb un import de 26.442,43 euros.

Comentarios
Multimedia Diari