Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Huawei s’interessa pel CoEbreLab de la Ribera d’Ebre, al polígon del Molló

L’àrea 5G Rural ebrena és una referència en el testatge amb Tecnologies Digitals Avançades

24 junio 2023 12:45 | Actualizado a 24 junio 2023 13:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El CTO Barcelona Business Departament de Huawei, Alberto Bayo, ha visitat les instal·lacions del laboratori d’Innovació social i digital (CoEbreLab) que el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre té al polígon del Molló, a Móra la Nova. La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en funcions, Gemma Carim, i el director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), Josep Maria Sáez, li han mostrat les instal·lacions i donat a conèixer el projecte comarcal.

La trobada sorgeix d’un primer contacte al Mobile World Congress (MWC) amb el líder mundial de proveïment d’infraestructures TIC. La xarxa 5G del Molló i els incentius dels Fons de Transició Nuclear facilitarien que la companyia ampliés la seva base d’operacions més enllà de Barcelona, establint a la Ribera d’Ebre la seva seu del sud de Catalunya.

L’Àrea 5G Rural ebrenca és referent en el testatge amb diferents Tecnologies Digitals Avançades (TDA) a l’entorn rural. En el seu primers tres anys i mig de funcionament, CoEbreLab ha realitzat i treballat 14 projectes test pilots, alguns dels quals es tornaran a presentar en l’edició del Mobile World Congress de l’any 2024.

Comentarios
Multimedia Diari