La Terra Alta posa en marxa la deixalleria comarcal

Està gestionada pel Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta

| Actualizado a 04 diciembre 2021 19:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha posat en funcionament aquesta setmana la deixalleria que donarà servei a la comarca. Ubicada a la carretera vella de Gandesa a Corbera d’Ebre, ocupa una extensió aproximada de 3.000 metres quadrats i compta amb una bàscula, una compactadora, molls de càrrega amb contenidors per a diferents fraccions, així com una caseta de control i cobert per materials perillosos, voluminosos i similars. El Consell, responsable de la construcció de la deixalleria, ha signat un conveni de cessió de les instal·lacions al Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, que serà qui s’encarregarà de la seva gestió.

La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, ha agraït a l’Ajuntament de Gandesa la cessió dels espais on s’ha construït la deixalleria i a l’Agència Catalana de Residus per haver dotat de pressupost l’ens comarcal i el finançament de l’obra.

«Aquestes instal·lacions han de servir per millorar el servei a tots els municipis de la comarca i fer-lo més àgil i eficient», ha apuntat Sanromà.

«Hem posat fil a l’agulla perquè aquest circuit pugui ser una realitat i que, de mica en mica, la gestió de residus millori», remarca per la seva banda Gemma Carim, presidenta del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta.

Comentarios
Multimedia Diari