L'equip de govern de Tortosa es reforça amb un pacte entre Junts per Tortosa i el PSC

Els tres edils socialistes s'incorporen al govern municipal i assumeixen regidories des d'aquest dimecres

08 enero 2020 10:33 | Actualizado a 08 enero 2020 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Junts per Tortosa i el PSC han tancat un acord de govern i els tres regidors socialistes s'han incorporat aquest dimecres al govern municipal.

L'equip de govern estarà format ara per deu regidors, set de Junts per Tortosa i tres del PSC, reforçant el govern en minoria que des del juny encapçala l'alcaldessa Meritxell Roigé, tot i quedar-se a un regidor de la majoria absoluta.

Roigé ha destacat el suport rebut pel PSC en projectes importants per a la ciutat, mentre que el ja primer tinent d'alcalde socialista, Enric Roig, ha agraït la voluntat de consens i diàleg de Junts per Tortosa amb Roigé al capdavant. El pacte preveu discrepàncies en posicionaments polítics, sobretot d'àmbit nacional, que s'escapin de les competències de gestió municipal.

"Faig un especial agraïment al PSC, que des del primer moment de ser alcaldessa, més enllà del que cadascú puga pensar, ha demostrat voler treballar per la ciutat. Aquest és el millor acord que pot tenir la ciutat, amb un govern més fort i sòlid", ha declarat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, tot recordant que el PSC abans de les eleccions ja va votar a favor del contracte de la neteja i gestió de residus de la ciutat i també als Pressupostos del 2020. 

"Vull agrair el tarannà dialogant de l'equip de govern, la voluntat d'escoltar malgrat les discrepàncies", ha expressat el primer tinent d'alcalde Enric Roig, per la seua banda.

"Som dos formacions però un únic govern. Ens mouen les ganes i la il·lusió", ha destacat Roigé.

Comentarios
Multimedia Diari