Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Deltebre rep una subvenció d’1,24 milions per al nou Passeig del Carrilet

L’obra permetrà canalitzar i bombejar el desguàs del Préstamo i fer una via per a vianants i bicicletes amb projecció i serveis turístics

| Actualizado a 29 junio 2022 23:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Deltebre ha estat un dels tres municipis de Catalunya, conjuntament amb Tossa de Mar i Mont-roig del Camp, que forma part del Programa de Plans de Sostenibilitat Turística en destinacions 2022, que impulsen la Generalitat de Catalunya i la Secretaria d’Estat de Turisme.

En concret, l’Ajuntament rebrà una subvenció d’1.239.560 euros per al començament de la construcció del passeig del Carrilet, amb l’objectiu que el desguàs del Préstamo, amb la seva canalització i bombeig, esdevingui un passeig multifuncional i amb projecció i serveis turístics.

Aquesta injecció econòmica es destinarà a la realització de la primera etapa de la primera fase que ascendeix al voltant de 2.800.000 euros.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que «aquesta subvenció és resultat del treball silenciós i incansable que estem realitzant durant aquests darrers mesos i anys a l’Ajuntament de Deltebre». En aquest sentit, l’alcalde ha detallat que «la subvenció ens facilitarà posar punt i final a un dels problemes estructurals del municipi, com és el cas del desguàs del Préstamo, i convertir aquesta problemàtica amb una oportunitat de futur i de projecció turística».

L’objectiu del programa de Plans de Sostenibilitat Turística és impulsar la transformació de les destinacions turístiques cap a un model basat en la sostenibilitat mediambiental, socioeconòmica i territorial així com donar suport al desenvolupament d’estratègies de resiliència davant dels nous reptes als quals s’enfronta el sector turístic.

D’altra banda el ple de Deltebre d’ahir va aprovar l’adjudicació de les obres del projecte de pavimentació de carrers de Deltebre. El cost total d’aquesta actuació s’eleva als 4.000.000 euros i permetrà, conjuntament amb la resta d’accions que s’estan realitzant, efectuar una inversió de 6.500.000 euros per pavimentar el 80% dels carrers.

Comentarios
Multimedia Diari