Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Tortosa renovarà l’enllumenat del barri del Centre amb llums LED

És una de les mesures previstes per contribuir a l’estalvi energètic

| Actualizado a 09 agosto 2022 23:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat les accions adoptades per l’Ajuntament en relació al Reial Decret-Llei 14/2022 de l’1 d’agost de mesures d’estalvi, eficiència energètica i de reducció de la dependència energètica del gas natural. «A Tortosa fa anys que treballem en l’objectiu de reduir el consum d’energia i la petjada de carboni, i hem intervingut en més de 8.000 punts de llum a la ciutat, aconseguint un estalvi energètic del 60 per cent». En aquesta línia, properament es renovarà l’enllumenat a LED al barri del Centre.

L’alcaldessa també ha detallat que el consistori ha instal·lat nous sistemes de climatització més eficients i sostenibles a l’Ajuntament, l’Escola de la Música i la comissaria de la Policia Local. A més, es treballa per seguir incorporant plaques solars als equipaments municipals, tal i com ja s’ha fet al Complex Esportiu Win Tortosa, al Win Jesús, i, recentment, a l’escola dels Reguers. Les properes setmanes s’instal·laran plaques a l’escola de la Mercè, a l’escola de Ferreries i a la biblioteca Marcel·lí Domingo.

L’Ajuntament de Tortosa contribuirà també a l’estalvi energètic seguint les mesures previstes pel Reial Decret-llei. Per això, l’Ajuntament, el Mercat i el Museu, aturaran l’enllumenat a les 22 hores. Pel que fa als sistemes de refrigeració, la temperatura de l’aire dels recintes refrigerats no serà inferior a 27 ºC. A més, l’Ajuntament de Tortosa també avançarà, excepte aquells dies amb esdeveniments d’especial rellevància, l’aturada de l’enllumenat ornamental a la façana fluvial i a les muralles, així com a les fonts de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari