Ale, ale, Alejandro!

28 marzo 2024 20:56 | Actualizado a 30 marzo 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

Alejandro Fernández anava amb la família a veure la desfilada que organitza el Gremi de Pagesos que presideix l’incansable Raül Font. Aquell dia, Alejandro Fernández no sabia si finalment el seu partit el triaria com a candidat del PP a les eleccions de Catalunya del 12 de maig.

La setmana passada, quan tornava de la professó de Divendres de Dolors, em vaig trobar Alejandro Fernández a la plaça de les Peixateries Velles

Feia cara de no tenir-les totes. Les diferències amb la direcció nacional van fer que Núñez Feijóo proves de buscar un altre candidat per encapçalar les llistes. La majoria de les versions interpreten que Núñez Feijóo veu que la postura dura de Fernández respecte a Junts dificultaria un acostament als hereus de CiU en el cas que fos necessari.

Tanmateix, el polític tarragoní té antecedents de governar del bracet amb els convergents, com per exemple a la Diputació de Tarragona amb Josep Poblet. Durant els deu minuts que vaig estar parlant al carrer amb l’Alejandro, tota la gent que passava per la vora li donava ànims. Va ser un no parar.

Vaig tenir la sensació que el dia que el PP vulgui tenir l’alcaldia d’una capital catalana només li cal presentar Alejandro Fernández per Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari