Un debat ensopit

04 mayo 2024 22:32 | Actualizado a 05 mayo 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

Rosa Maria Ibarra (PSC) n’ha tingut prou a adormir el debat per conservar l’avantatge que auguren les enquestes. Raquel Sans (ERC), a la pregunta sobre Hard Rock, s’ha fet l’escàpol.

El complex d’oci ha estat beneït per PSC, Junts, PP i Ciutadans. No vaig desxifrar la posició de Macián (Vox), capficat en el discurs xenòfob. Respecte a les propostes de govern, el més seductor va ser Pere Lluís Huguet (PP), el qual va prometre que el primer que farà és suprimir els onze impostos de més respecte a altres Comunitats que paguem a Catalunya.

El debat a 3Cat dels candidats per Tarragona no ha aportat cap novetat. Només hi ha hagut una mica de pebre quan Saladié (CUP) ha dit «racista» a Macián (Vox)

És fàcil recelar d’una promesa que es pot fer quan es té la seguretat que no es governarà. Em va cridar l’atenció que la candidata dels Comuns Sumar, Yolanda López, cités l’arquebisbe de Tarragona per argumentar el refús a Hard Rock i que la representant de Junts, Mònica Sales, rematés la seva intervenció emulant la frase del venerable bisbe Torras i Bages, «Catalunya serà pagesa o no serà». És curiós que, en temps de laïcitat creixent, es coli l’Església en els debats electorals de la mà d’una comunista i d’una independentista.

Comentarios
Multimedia Diari