Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Whatsapp ja incorpora la possibilitat d'enviar GIF

Ara, es podran buscar GIF en la biblioteca de Giphy o Tenor, però també crear propis a través de clips de vídeo que l'usuari tingui en el seu telèfon

Europa Press

Whatsapp
Whatsapp ja incorpora la possibilitat d'enviar GIF

Whatsapp ja incorpora la possibilitat d'enviar GIF

WhatsApp no vol deixar passar la moda dels GIF. El format d'imatge va arribar a Twitter fa uns mesos per revolucionar la xarxa social i es poden utilitzar en altres aplicacions de missatgeria com Telegram o el Messenger de Facebook. Ara, WhatsApp permetrà explorar i compartir arxius GIF i fins i tot convertir els vídeos propis a aquest format, dins de les converses.

L'actualització, la versió 2.16.16 de l'aplicació, ja està disponible per al sistema operatiu d'Apple i arribarà molt aviat a Android. Una vegada activada, els usuaris veuran les noves funcions de manera semblant que les actuals 'foto' i 'vídeo' en els xats individuals o de grup.

Ara, es podran buscar GIF en la biblioteca de Giphy o Tenor, però també crear propis a través de clips de vídeo que l'usuari tingui en el seu telèfon. A més, després d'elegir el GIF, l'usuari podrà retallar, afegir text, dibuixos o emojis.

Temas

  • TECNOLOGÍA

Comentarios

Lea También