Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Demanen una multa de 2.400 euros per a tres acusats de cremar una bandera d'Espanya

Agencias

Whatsapp
Imagen con la que se acompañó la denuncia contra los tres jóvenes. Foto: VOX

Imagen con la que se acompañó la denuncia contra los tres jóvenes. Foto: VOX

La Fiscalia del Principat d'Astúries sol·licita una multa de 2.400 euros per a tres acusats per cremar una bandera d'Espanya durant les festes de Santa Marina de Parres el 2015. El judici se celebrarà aquest dijous al Jutjat Penal número 1 d'Oviedo, a les 11.30 hores.

El Ministeri Fiscal sosté que, en una hora no precisada de la nit del 18 al 19 de juliol del 2015, els acusats, durant la revetlla que se celebrava a Parres amb motiu de les festes de Santa Marina, van cremar una bandera d'Espanya que portaven, davant una multitud de persones.

La Fiscalia considera que els fets són constitutius de delicte d'ultratge a un símbol d'Espanya de l'article 543 del Codi Penal i sol·licita que es condemni cadascun dels acusats a la pena de multa de 10 mesos, amb una quota diària de 8 euros (2.400 euros), amb responsabilitat personal subsidiària d'un dia de privació de llibertat per cada dues quotes no satisfetes.

Temas

  • NACIONAL

Comentarios

Lea También