Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Govern descarta nous ajustos horaris i retreu a Adif i Renfe falta de "credibilitat" a l'R16

Durant el mes d'agost la línia de Tortosa a Barcelona ha acumulat sis minuts de retard mitjà, una puntualitat del 62%, i retards màxims de 80 i 110 minuts

ACN

Whatsapp
Pla general dels passatgers esperant a l'estació de l'Ampolla al costat del tren de l'R16 avariat, el 22 d'agost del 2016.

Pla general dels passatgers esperant a l'estació de l'Ampolla al costat del tren de l'R16 avariat, el 22 d'agost del 2016.

Quatre setmanes després de l'aplicació de les noves modificacions horàries a l'R16, el Govern n'ha fet una valoració inicial "negativa". El secretari d'Infraestructures, Ricard Font, ha assegurat que la manca de "credibilitat" d'Adif i Renfe per complir els seus compromisos fan que el Govern descarti aplicar noves modificacions horàries en altres línies de Catalunya. "És inacceptable que hi hagi puntes de retard de 110 minuts i 80 minuts i que la puntualitat arribi només al 62%", ha assegurat Font, qui ha recordat que l'índex de fiabilitat per a les línies del país està en el 90%. La Generalitat ha reconegut que la situació ha millorat respecte els mesos de juny i juliol on la puntualitat era del 16 i el 21% però que no és "suficient". "No perseguim que els trens corrin més, que tinguin wifi, ni res extraordinari, només volem que els usuaris puguin saber a quina hora surten i arriben", ha afegit Font.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También