Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Xiquets de Tarragona comencen els assaigs

Els matalassers inicien aquest divendres 27, a les 22h, els assaigs generals de la temporada 2015

Redacció

Whatsapp
2d9 dels Xiquets a la plaça de les Cols. Foto: Pere Ferré

2d9 dels Xiquets a la plaça de les Cols. Foto: Pere Ferré

Mentre la canalla ja fa dues setmanes que assaja, en dimarts i divendres, ara s’hi sumen els assajos generals, donant així el tret de sortida a una temporada molt especial pels matalassers, plena de reptes i molt encoratjadora, amb un calendari ambiciós i consolidat que es manté estable ja des de fa cinc anys i al que s’hi van afegint diades.

Els matalassers compten amb una trentena d’actuacions per aquest 2015. Destaca com a novetat que les diades organitzades per la colla guanyen en nivell i en elles hi participa, almenys, una colla de gamma extra.

Per tal de motivar els seus castellers de cara a aquest inici dels assaigs, els Xiquets han confeccionat un vídeo en què evoquen les gestes aconseguides i el camí recorregut durant el 2014, punt de partida del 2015, deixant entreveure el què vindrà.

Així doncs, recorden que els assajos són els dimarts de 19.30h a 20.30h canalla i de 20.30h a 22.30h assaig general, i els divendres, de 20.30h a 21.30h canalla i a partir de les 22h assaig general, al local social de la colla, al Carrer Santa Anna, 1, que són oberts al públic. Així mateix, conviden tothom a encetar el seu calendari el proper 19 d’abril, amb la Diada d’inici de temporada, a la Plaça del Rei, a les 12h.

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También