La Vella es doctora a la plaça del Blat

Els rosats descarreguen dos castells de 10, el 4de10 per primera vegada a la història, i el 4de9f . Santa Úrsula en canvi, ha estat injusta per a la Joves que només ha pogut descarregar el 3de9f i ha intentat dues vegades el 2de8sf

19 mayo 2017 17:40 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els de la camisa rosada descarreguen el 3de10 amb folre i manilles a la segona ronda, que, unit amb el 4de10fm també completat en primera ronda fan que la Vella sigui la tercera colla del món casteller en descarregar dues estructures de deu en una mateixa diada. 

La Colla Vella ha culminat la diada amb el que s'ha convertit el seu castell insígnia, el quatre de nou sense folre. Tot i que de mida ha estat amb diferència, el que més ha exigit als membres del tronc rosat, l'experiència i confiança amb el castell total ha fet que el puguin descarregar per tercer cop aquesta temporada.

Santa Úrsula injusta per a la Joves 

La valentia i l'esforç de la Colla Joves Xiquets de Valls no ha tingut premi en el que portem de diada. Els vermells a la primera ronda havien apostat pel 3de10fm, però entre la remor de la plaça i la complicació del tronc, van fer que el castell cedís. 

La Joves ha optat pel 3de9f descarregat plàcidament per reconduir la diada, atacant a la segona ronda el dos de vuit sense folre. El tenien, però una execució massa lenta al pom de dalt, ha fet que finalment la bèstia indomable acabés fent llenya quan ja gairebé el tenien.

 

4de10fm de la Vella

 

4de9sf de la Vella

 

3de10fm descarregat per la Vella

 

Primer intent del 2de8sf de la Joves

 

3de9f de la Joves

Comentarios
Multimedia Diari