Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Article 31, dret dels nens a jugar a pilota

Whatsapp

Comencen a ser habituals els cartells en places i carrers de «prohibit jugar a pilota», fet que un altre lector apuntava dies enrere en aquesta secció. Així que cal recordar a tota la ciutadania adulta i a les administracions que a l’article 31 de la Convenció sobre els drets de l’infant aprovada el 20 de novembre del 1989 reconeix «[...]el dret de l’infant al descans i a l’esplai, al joc i a les activitats d’esbarjo adequades a la seva edat, i a participar lliurement en la vida cultural i les arts» i insta wls Estats membres a respectar i promoure «[...]el dret de l’infant a participar plenament en la vida cultural i artística i han d’afavorir oportunitats de participació en activitats culturals, artístiques, recreatives i d’esplai».

Veig complicat que els infants de Tarragona facin una queixa formal a l’Ajuntament, per tant surto en la seva defensa i li pregunto al Sr. Ballesteros: vostè accepta que veïns de la nostra ciutat prohibeixin i vulnerin un dret fonamental?

Ricard Fernández Pascual

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También