La plaça de Corsini

19 mayo 2017 22:23 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els qui estimem Tarragona sempre anem pensant en millorar-la. És com si cuidessis casa teva, però que en pogués gaudir tothom. Ara toca pensar com es podria millorar l’entorn del Mercat i la plaça de Corsini, cosa que preocupa moltíssim a veïns i comerciants. La zona centre de Tarragona s’està ofegant. La Rambla és l’únic tram que dóna frescor i descans en aquest calorós estiu. Seria una immillorable ocasió, ara que estrenarem el nou mercat, per transformar la plaça de Corsini i voltants en zona de jocs infantils i bancs a l’ombra d’uns ben escollits arbres que donin flors i bona olor. Si no fos massa demanar, diria que fins i tot una petita font faria les delícies dels menuts que els evitaria patir set mentre juguen.

Tot això es converteix en un somni irrealitzable quan et recorden que el mercat ambulant de dimarts i dijous ocuparà novament tota la zona, fent inevitable que la tristesa torni als rostres de les persones que tants anys porten patint aquest aldarull.

Es pregunten: no hi ha cap més lloc a Tarragona per poder ubicar el mercat ambulant? I si les ciutats canvien per donar una millor vida a la gent i que no marxin a viure als afores, per què no poden canviar de lloc el mercat ambulant? Sense perjudicar ningú, naturalment.

Quan als ajuntaments els interessa fer fora algú, se l’expropia i s’acaba el tema. Ara bé, si els interessats en millorar el entorn, que és una millora per a tothom, no interessa als ajuntaments, pel que es veu, has de baixar el cap, continuar pagant cada vegada més alts els impostos, i com a única satisfacció, recordar-te d’ells a les properes eleccions. Però molts ja no hi seran a temps de tenir un lloc per viure, tal com desitjaven. ‘Poderoso caballero es don dinero’.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari