Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Opinion EL VORAVIU

La senyora conilla a la porta de missa

Amb tota naturalitat vaig entrar al monestir de Sant Cugat després de tornar la salutació que ens va fer la dona despullada que hi havia a la porta.

Josep Ramon Correal

Whatsapp
La dona totalment nua es va passar el matí a les portes del temple. DIARI DE TARRAGONA

La dona totalment nua es va passar el matí a les portes del temple. DIARI DE TARRAGONA

Els fidels que van acudir ahir a missa d’onze al monestir de Sant Cugat del Vallès es van trobar a la portalada principal una dona totalment despullada. La senyora nua, d’una quarantena d’anys, saludava educadament tothom que entrava i sortia del temple mentre mostrava un rètol escrit a mà on es podia llegir: «Aquí no viene gente católica, sólo hipócritas». El fet mereix diverses reflexions. En primer lloc cal remarcar que la presència de la dona de pèl a pèl sota la gran rosana, que recorda, per cert, la catedral de Tarragona, no va provocar cap mena d’escàndol. Avui en dia anar nu és normal. Si vols cridar l’atenció has d’anar vestit amb americana i corbata. Fins i tot a les nostres primeres institucions trobem que les autoritats van amb mànigues de camisa. Només els taquígrafs, els uixers i els ordenances van amb jaqueta, corbata i demés guarnicions i ja s’han queixat. Els activistes hauran de forçar la imaginació si volen causar impacte. L’altre aspecte que invita a pensar la senyora conilla és la mania dels humans a generalitzar. És molt agosarat dir que al monestir de Sant Cugat no hi va gent  catòlica. Segur que hi ha hipòcrites, però tants com per omplir el temple? Així mateix, ni tothom és independentista, ni tothom és espanyolista... Hi ha de tot a tot arreu. Només cal anar a missa al monestir de Sant Cugat.

Temas

Comentarios

Lea También