Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    El repte d’apropar el circ a tothom

    10 abril 2024 19:05 | Actualizado a 10 abril 2024 23:07
    Mònica Just
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    El món del circ té defensors, detractors i indiferents. És així. Però tenim a casa nostra un certamen que s’ha convertit en un referent internacional en aquesta disciplina. La Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi de Reus, ja té quasi tres dècades d’història.

    Ha tingut moments difícils. Ha passat una crisi econòmica de primer nivell i una pandèmia que li va complicar la vida. Però va sobreviure, va mantenir-se al calendari i, no només això, sinó que en va ressorgir reforçada.

    Ara fa un any que Cristina Cazorla i Alba Sarraute estan al capdavant de la direcció artística del Trapezi, després de prendre el relleu a Leandro Mendoza. Estem parlant d’un esdeveniment de primer nivell, no tan sols cultural, sinó també turístic i de promoció.

    Però ara encara té més valor afegit. L’Academia de las Artes Escénicas d’Espanya li ha atorgat recentment una Medalla d’Or. És una oportunitat a nivell d’imatge i de marca per intentar apropar-se més a tothom.

    El Trapezi arribarà d’aquí a un mes, amb 40 propostes i un compromís amb la maternitat, la salut mental i el gènere. Veurem com va i si aconsegueix atreure als que més els costa: els detractors i els indiferents.

    Comentarios
    Multimedia Diari