Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Això no és Hollywood

    25 agosto 2022 19:16 | Actualizado a 26 agosto 2022 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    El pròxim 13 de setembre sabrem si serà Alcarràs qui optarà a la cobdiciada estatueta a la Millor Pel·lícula Internacional o seran As bestas, de Rodrigo Sorogoyen, o Cinco Lobitos, d’Alauda Ruiz de Azúa.

    El fet d’estar seleccionada entre un total de 42 llargmetratges, ja és tot un premi que ratifica el talent de la directora originària d’Alcarràs i multiplica encara més la fama d’una localitat del Segrià que mai a la vida podia pensar que saltaria a la història gràcies al cinema. La capacitat creativa de Carla Simon ha convertit Alcarràs en un atractiu turístic. No només la floració dels fruiters és un argument per visitar el Baix Segrià.

    Alcarràs, de Carla Simon, és una de les tres pel·lí-cules preseleccionades per representar Espanya en la propera edició dels Oscar de Hollywood

    També han creat una ruta per visitar els escenaris on es va rodar la pel·lícula. En aquest cas, a diferència d’altres ciutats que han albergat rodatges mitològics, els platós són plantacions de presseguers, torres de pagès i camins del tros.

    Seria bo que, a més de tot això, la bandera que aixeca Carla Simon en defensa de l’agricultura donés resultats positius. El camp se’ns està dessagnant amb tanta cruesa que no sembla que ho pugui arreglar ni que Alcarràs guanyi l’Oscar. Seria bonic poder exclamar que fer de pagès és Hollywood.

    Comentarios
    Multimedia Diari