Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    El Barça, Poblet i la Regió del Coneixement

    17 enero 2023 14:40 | Actualizado a 18 enero 2023 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Joan Enric Carreres Blanch va obrir els discursos dilluns al paranimf de la Universitat Rovira i Virgili tot dient que era «un gran dia». Per un moment vaig creure que Carreres volia referir-se que era un gran dia perquè Josep Poblet prenia possessió del càrrec de president del Consell Social de la URV, però no.

    Era un gran dia perquè el Barça havia pegat un repàs al Reial Madrid en la final de la Supercopa. Va ser l’anècdota distesa d’un acte rigorosament acadèmic i perfectament organitzat en el qual Josep Poblet va refermar el seu compromís amb la Regió del Coneixement. Ara o mai. També combrega amb el model de Regió del Coneixement el nou rector, Josep Pallarès, que igualment feu públic el seu compromís, mentre el pare de la idea, l’exrector Francesc Xavier Grau, escoltava cofoi des de les primeres files. No em va semblar que recollís el guant el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal.

    La Regió del Coneixement, en síntesi, propugna l’administració del territori a partir de criteris científics i no polítics, amb la gestió directa del teixit social i empresarial. Nadal va tirar pilotes fora. El Barça va guanyar, cert.

    Però el Nàstic va perdre. I aquí ho deixo.

    Josep Poblet va refermar el seu compromís amb la Regió del Coneixement. Ara o mai
    Comentarios
    Multimedia Diari