Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Secciones
    Canales
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Futbol gratis per a jubilats

    24 agosto 2022 19:59 | Actualizado a 25 agosto 2022 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    L’entrada de DAZN en el mercat haurà suposat una millora competitiva, però ha sumat desori per a l’espectador. Veure el futbol és un maremàgnum. Cinc partits els dona MovistarLaLiga i els altres cinc DAZN. El Barça i el Madrid se’ls han repartit com a bons germans.

    Un fa el partit d’anada i l’altre farà el de tornada. Un altre problema. Els partits que fa DAZN no es poden seguir amb l’àudio de la ràdio, amb la qual cosa no es pot escoltar una narració sincronitzada en català. Més poti-poti.

    Si vols veure algun partit des d’un dispositiu mòbil, només ho pots fer des de la plataforma de DZON. Més rebull. Encara no se sap qui emetrà la Copa del Rei. Quan se sàpiga, suposo que haurem de pagar encara més. Entenc la indignació del Club de Jubilats de Portonovo, a Sanxenxo.

    Els aficionats al futbol ho tenim cada vegada més embolicat per saber quina és la millor opció per veure els partits en directe a través de la televisió

    La setmana passada van rebre una sanció del jutjat per veure el futbol sense pagar a través d’una connexió pirata. Es veu que els va denunciar LaLiga. Han escrit una carta al ministre de Cultura demanant un tracte adequat perquè els jubilats puguem veure el futbol a un preu raonable. Ben fet.

    No crec, però, que el Miquel Iceta estigui per la labor. Ben mirat, futbol gratis per als jubilats pot representar molts vots.

    Comentarios
    Multimedia Diari