Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Sant Magí i l’interventor

    23 agosto 2022 20:12 | Actualizado a 24 agosto 2022 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Com se sap, l’aigua que raja del brollador de la Brufaganya no reuneix les garanties sanitàries per al consum humà. Per això, per garantir la qualitat del subministrament i organitzar tota la logística de la baixada, Ematsa disposa de diversos operaris encarregats del transport i de les anàlisis de laboratori per assegurar que el líquid que arriba als devots tingui totes les benediccions, i mai millor dit.

    Amb allò que no comptaven els membres de la centenària entitat que presideix Joaquim Galià Romaní i que compta com a primer confrare amb el cardenal Vidal i Barraquer, és que la devota tradició fos facturada per l’empresa municipal d’aigües. El tinent d’alcalde i president d’Ematsa, Jordi Fortuny, ha justificat que la minuta del miraculós subministrament respon a exigències de l’interventor.

    A la Confraria de sant Magí hi ha un cert malestar perquè l’Empresa Municipal d’Aigües de Tarragona, Ematsa, els ha facturat 1800 euros per l’aigua miraculosa del copatró

    Tornem a ensopegar amb la mateixa pedra. Els interventors acaben manant més que l’alcalde. I que Jordi Fortuny! Aniria bé recordar la sentència de la magistrada jutge del Jutjat del Contenciós Administratiu número 1 de Tarragona, Ana Suárez Blavia, on deixa clar que qui mana és l’alcalde i el Ple. Si sant Magí tornés a llançar el gaiato, el rebotria al cap de tanta burocràcia municipal.

    Comentarios
    Multimedia Diari