Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Volem mestres i metges

    26 enero 2023 19:57 | Actualizado a 27 enero 2023 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    De tots els rànquings que hi ha sobre els oficis més ben pagats a Espanya, no n’hi ha cap on apareguin els metges de família i els mestres com a més ben remunerats. Al capdamunt de la catalogació hi trobem els analistes financers, els assessors financers, els analistes tècnics d’aplicacions bancàries, els auditors de comptes, els directors de banc, els controllers de banca, els Chief Financial Officer, els corredors de borsa, els dissenyadors de base de dades, els experts en arquitectura de software i els tècnics TIC, els agents immobiliaris, els directors financers d’assegurances, entre d’altres.

    Els oficis relacionats amb l’especulació i les noves tecnologies són els més remunerats amb sous a partir de 100.000 euros bruts a l’any

    Aquesta colla comença a comptar sous a partir dels 100.000 euros bruts a l’any. És preocupant i curiós el fet que els oficis més ben pagats són aquells que més turment causen al ciutadà. Qui no ha passat alguna pesadura amb el banc o amb els informàtics! No diguem quan hem d’entomar el suplici de requerir el servei de tots dos plegats. Per exemple, el caixer automàtic és el patíbul dels temps actuals. Contràriament, el sòtol de l’estat de benestar són l’educació i la salut, i, en canvi, els mestres i els metges són els oficis més mal tractats. Hi ha coses que posen malalt.

    Comentarios
    Multimedia Diari