Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alumnes de l’Institut Gabriel Ferrater de Reus, guanyadors de la primera fase de la Copa Cangur

Hi van participar 19 equips de 12 centres públics i privats de la capital del Baix Camp

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els alumnes guanyadors de la primera fase, celebrada dijous en aquest institut de Reus. FOTO: cedida

Els alumnes guanyadors de la primera fase, celebrada dijous en aquest institut de Reus. FOTO: cedida

Aquest dijous, l’Institut Gabriel Ferrater de Reus va esdevenir una de les 27 seus de la primera fase de la 6a edició de la Copa cangur, organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques amb el suport logístic d’eXplorium.

Hi van participar dinou equips, de set alumnes de 3r i 2n d’ESO cadascun, procedents de 12 centres públics i privats de Reus: instituts Salvador Vilaseca, Gaudí, Baix Camp, Lluís Domènech i Montaner, Roseta Mauri i Gabriel Ferrater, l’institut-escola Pi del Burgar, l’Escola Puigcerver, Col·legi Maria Rosa Molas, Col·legi Pare Manyanet, la Salle Reus, i l’institut Marta Mata de Salou, amb un total de 133 alumnes.

El desenvolupament de la prova va ser molt dinàmica, en alguns moments una mica estressant i nervis al final. Els nois i noies van gaudir d’una estona fent matemàtiques, què és del que es tractava.

Aquests han estat els resultats: en primer lloc l’equip B de l’institut Gabriel Ferrater, 588 punts, en segon lloc el representant de l’institut Salvador Vilaseca, 570 punts, i en tercer lloc l’equip de l’escola Puigcerver, 433 punts.

A tots ells la més cordial enhorabona i a la resta d’equips participants encoratjar-los a seguir participant en futures edicions.

La fase final per als equips destacats de la primera fase està prevista per al dia 7 de març de 2019 al Tecnocampus de Mataró.

Temas

Comentarios

Lea También