Denuncien incivisme en la recollida de voluminosos en Les Borges del Camp

L’Ajuntament de les Borges critica el mal ús que es fa d’aquest servei on s’acumulen mobles i subratlla que no és «un servei de mudances»

03 octubre 2020 09:30 | Actualizado a 03 octubre 2020 09:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de les Borges del Camp (Baix Camp) ha advertit a la seva població respecte a l’ús del Servei de Recollida de Voluminosos: «no som un servei de mudances». Així ho publicava l’ens municipal a les xarxes social després de reiterades ocasions on el consistori s’ha trobat amb una acumulació de deixalleries que no són adequades a l’ús del servei.

«El Servei de Recollida de Voluminosos no pot recollir mobles d’habitacions senceres, o cuines senceres», subratlla el comunicat de l’Ajuntament, que recorda que, en aquests casos, «cadascú s’ha de preocupar de portar els voluminosos a la deixalleria comarcal o contactar amb drapaires. En cap cas deixeu els voluminosos al carrer o fent un abocament il·legal».

Per tot això, el consistori borgenc ha donat un toc d’atenció recordant que el Servei de Recollida de Voluminosos es fa un cop al mes i només sota demanada. Afegeix que, aquest, té la finalitat de facilitar el reciclatge de determinats mobles, com matalassos i fustes, o grans electrodomèstics de la llar, com neveres o rentadores, als habitants que per la seva situació no poden portar individualment aquests voluminosos a la deixalleria comarcal ubicada a Botarell.

Des del consistori recorden que el cost del servei «el paguem entre tots els veïns i veïnes» i s’adverteix que «un mal ús, per abús del servei, comporta un greu perjudici per la imatge que projectem dels nostres carrers i pel sobrecost inacceptable que suposa per al conjunt del poble». Per tot això, des de l’Ajuntament demanem col·laboració: «I recordeu que l’Ajuntament no és una empresa de mudances».

El consistori assenya que per fer ús del Servei de Recollida de Voluminosos s’ha de trucar prèviament a l’Ajuntament i indicar quin tipus de residus es demana que us vinguin a buscar per casa. Posteriorment, s’avisarà del dia en què el personal de la brigada que fa el Servei passarà a buscar-ho.

Comentarios
Multimedia Diari