Más de Reus

Denuncien incivisme en la recollida de voluminosos en Les Borges del Camp

L’Ajuntament de les Borges critica el mal ús que es fa d’aquest servei on s’acumulen mobles i subratlla que no és «un servei de mudances»

REDACCIÓ

Whatsapp
Acumulació de mobles a un carrer de les Borges FOTO: AJ. DE LES BORGES

Acumulació de mobles a un carrer de les Borges FOTO: AJ. DE LES BORGES

L’Ajuntament de les Borges del Camp (Baix Camp) ha advertit a la seva població respecte a l’ús del Servei de Recollida de Voluminosos: «no som un servei de mudances». Així ho publicava l’ens municipal a les xarxes social després de reiterades ocasions on el consistori s’ha trobat amb una acumulació de deixalleries que no són adequades a l’ús del servei.

«El Servei de Recollida de Voluminosos no pot recollir mobles d’habitacions senceres, o cuines senceres», subratlla el comunicat de l’Ajuntament, que recorda que, en aquests casos, «cadascú s’ha de preocupar de portar els voluminosos a la deixalleria comarcal o contactar amb drapaires. En cap cas deixeu els voluminosos al carrer o fent un abocament il·legal».

Per tot això, el consistori borgenc ha donat un toc d’atenció recordant que el Servei de Recollida de Voluminosos es fa un cop al mes i només sota demanada. Afegeix que, aquest, té la finalitat de facilitar el reciclatge de determinats mobles, com matalassos i fustes, o grans electrodomèstics de la llar, com neveres o rentadores, als habitants que per la seva situació no poden portar individualment aquests voluminosos a la deixalleria comarcal ubicada a Botarell.

Des del consistori recorden que el cost del servei «el paguem entre tots els veïns i veïnes» i s’adverteix que «un mal ús, per abús del servei, comporta un greu perjudici per la imatge que projectem dels nostres carrers i pel sobrecost inacceptable que suposa per al conjunt del poble». Per tot això, des de l’Ajuntament demanem col·laboració: «I recordeu que l’Ajuntament no és una empresa de mudances».

El consistori assenya que per fer ús del Servei de Recollida de Voluminosos s’ha de trucar prèviament a l’Ajuntament i indicar quin tipus de residus es demana que us vinguin a buscar per casa. Posteriorment, s’avisarà del dia en què el personal de la brigada que fa el Servei passarà a buscar-ho.

Temas

Comentarios

Lea También