Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Difonen un decàleg de bones pràctiques per viatjar al Priorat

Amb aquesta iniciativa, l’Hotel-Hostal Sport de Falset convida els seus clients a seguir diferents recomanacions per gaudir d’una forma conscient i respectuosa del territori

Sílvia Fornós

Whatsapp
L’establiment entrega als seus clients el decàleg amb les recomanacions. FOTO: hotel-hostal sport de falset

L’establiment entrega als seus clients el decàleg amb les recomanacions. FOTO: hotel-hostal sport de falset

Per fomentar les bones pràctiques turístiques al Priorat, l’Hotel-Hostal Sport de Falset ha editat un decàleg que recull diferents consells per gaudir d’una forma responsable de la comarca. La iniciativa sorgí a principis d’aquest any i, en paraules de la gerent de l’establiment, Marta Domènech, «des de l’allotjament volem que tots els clients i turistes que visiten el Priorat prenguin consciència de la importància de promoure un turisme responsable i sostenible». 

Amb l’entrega de claus als seus clients, l’establiment també entrega el decàleg, que inclou una desena de consells i recomanacions com «oblidar les presses, respirar a fons i connectar amb el ritme lent de la comarca; descobrir l’essència de l’entorn rural i el paisatge vitivinícola; realitzar un consum responsable durant la seva estada i reduir els residus i escollir el transport públic, la bicicleta o recuperar l’anar a peu», entre altres. 
Fins ara, aquesta pedagogia es feia a través del boca-orella però, amb aquesta iniciativa, des de l’Hotel-Hostal Sport de Falset volen deixar un testimoni escrit de totes aquestes bones intencions. «Tothom viu amb rapidesa el dia a dia, però des de l’establiment ens hem proposat ser ambaixadors de què fem i com vivim al Priorat, perquè donar la benvinguda d’aquesta manera és una forma de donar a conèixer casa nostra», confessa la gerent de l’establiment.

Decàleg de bones pràctiques. FOTO: HOTEL-HOSTAL SPORT

Ambaixadors del territori
«El territori està fent un treball molt important i un gran esforç perquè la Unesco inclogui el Priorat a la llista de Patrimoni Mundial Immaterial de la Humanitat, i entre tots hem de cuidar el paisatge que ens envolta», assegura Marta Domènech. 
Des de l’històric establiment ubicat a Falset, també recorden que des del màxim respecte per l’entorn, «la nostra intenció és que els visitants gaudeixin sense presses de l’entorn i que l’experiència de visitar el Priorat sigui la més respectuosa possible en tots els sentits, ja que també aconsellem la descoberta del Priorat a través de la seva gent». 
«No podem oblidar que la comarca esdevé també un territori per retrobar-se i connectar amb la veritable essència d’un mateix, i des del respecte podrem assegurar el desenvolupament econòmic i social del Priorat», destaca Marta Domènech. 

Temas

Comentarios

Lea También