Más de Reus

Reus Nadal

Els Reis d’Orient acampen al parc Sant Jordi fins al dia 5 de gener

Ses Majestats van ser rebuts per el govern local i l’alcalde els va lliura les claus de la ciutat

REDACCIÓ

Whatsapp
Rebuda de Ses Majestats els Reis d’Orients ahir a la plaça d’Anton Borrell. FOTO: FABIÁN ACIDRES

Rebuda de Ses Majestats els Reis d’Orients ahir a la plaça d’Anton Borrell. FOTO: FABIÁN ACIDRES

Ja són aqui. Els Reis d’Orient van arribar ahir a Reus per acampar al parc de Sant Jordi fins el dia 5 de gener. Vinguts amb carruatges de cavalls van ser rebuts per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldesa, Noemí Llauradó, i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, a més d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament de Reus. L’alcalde els ha donat la benvinguda i els ha lliurat les claus de la ciutat.

Els Reis de l’Orient recolliran, a la plaça d’Anton Borrell, les cartes que les nenes i els nens els vulguin entregar. En el gran espai del parc, ornamentat per a l’ocasió, hi haurà els col·laboradors habituals de Ses Majestats en les tasques nadalenques.

El campament estarà instal·lat al parc de Sant Jordi fins el 5 de gener. Les visites, amb invitació prèvia, seran els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 10:00 h a 21:00 h. El dia 31 de desembre s’adapta l’horari i s’obrirà el campament de 10:00 h a 19:00 h. Després de cap d’any, el Campament dels Reis reobrirà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, de 10:00 h a 21:00h. Les visites es faran en grups de 6 persones, atenent sempre les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia decretades per la Generalitat de Catalunya. Un patge acompanyarà els visitants al llarg de tot el recorregut i els anirà endinsant a la màgia dels Reis d’Orient. La visita està previst que tingui una durada d’uns 20 minuts.

S’hi podrà veure com s’emboliquen els regals, com descansa l’Estel, s’organitzen les cartes o es posen a punt els vehicles que serviran per fer el repartiment a les cases, entre altres sorpreses; amb actuacions de dansa, musicals de grups locals que acompanyaven Ses Majestats a la cavalcada.

Temas

Comentarios

Lea También