Els programes ocupacionals de Mas Carandell beneficiaran 700 persones

Pròximament s´espera poder engegar dos projectes més, de 45 i 100 places respectivament

19 mayo 2017 16:41 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Mas Carandell ha iniciat el període de preinscripció als programes formatius i ocupacionals pel 2017, que s’adrecen principalment a persones en situació d’atur, i que beneficiaran a unes 700 persones. El conjunt d’actuacions inclou accions d’orientació, de formació i qualificació professional i inserció laboral, així com d’ocupació directa d’un mínim de 53 persones per part de Mas Carandell.

A més de l’aportació municipal, els programes reben cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Servei d’Ocupació Pública Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, o el Fons Social Europeu.

Els programes complementen recursos propis de Mas Carandell com l’Espai Activa de consulta d’ofertes laborals (amb unes 1.500 visites anuals), la borsa de treball en línia, el servei d’orientació individual; així com l’oferta formativa de programes de perfeccionament, amb més de 150 cursos.

El paquet de nous programes aprovats se suma als que ja estan en curs: les 4 especialitats de Programes de formació inicial pfi-PTT (Auxiliar de venda i atenció al públic, Auxiliar fontaneria i instal·lacions, Auxiliar perruqueria i estètica, i Auxiliar cuina i cambrer) i la de formació de personal administratiu SEFED, basada en la simulació d’empreses.

Pròximament s’espera poder engegar dos projectes més, de 45 i 100 places respectivament. Són: La segona edició del Projecte integral d’ocupació juvenil Baix Camp; i un innovador Projecte integral d’ocupació de majors de 30 anys de llarga durada.

El conjunt de programes permetran contractar laboralment i de forma directa 53 persones des de Mas Carandell, 25 per realitzar la gestió administrativa i tècnica, i 28 després de la seva qualificació professional, com el cas dels joves de la Casa d’oficis i del Pla d’experienciació d’Agricultura ecològica. D’altra banda l’activitat docent generada per les actuacions també promou la contractació de serveis de professionals d’autònoms externs per impartir determinades especialitats.

Comentarios
Multimedia Diari