Grans i petits celebren la Festa Major de Sant Pere al ritme del concert vermut

L’ambient festiu del jardí de la Casa Rull és un dels èxits de la Festa Major de Sant Pere

28 junio 2019 16:49 | Actualizado a 12 julio 2019 09:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’atmosfera i les melodies de la banda del seguici festiu han protagonitzat el concert vermut d’aquest divendres al matí, del que han gaudit grans i petits en la mateixa mesura. Una bateria enèrgica ha donat el tret de sortida a un seguit de cançons que el grup ha interpretat al jardí de la Casa Rull, que s'ha omplert de gom a gom i ha acollit l’ampli escenari amb una pista de ball davant seu. Tota la celebració ha concorregut sota el ruixat d’aigua fresca que expulsava un dels dispositius que penjava de cables sobre els caps de tots els assistents, per tal de combatre l’onada de calor. 
 

Aquest és un dels actes més emblemàtics de la Festa Major de Sant Pere. En Gerard i la Verònica, dos joves membres del seguici festiu, opinaven, aquest matí mentre feien el vermut, que es tracta d’un dels seus actes preferits i una oportunitat per gaudir de l’eufòric ritme de la banda musical. 

La Montse, la Gemma i la Marta han optat per copsar l’ambient de l’acte en una taula situada a l’ombra del jardí, tot bevent vermut Miró i menjant patates Laurie, l’aperitiu reusenc per excel·lència. «Hi anem cada any, ens transmet molta alegria», confirmaven rialleres, proclamant-se, com la majoria del públic, seguidores incondicionals d’aquesta cita anual. Per a elles, és un aplec que significa una excusa perfecta per retrobar-se amb les amistats, i un punt de trobada pels de Reus.


Tant els grans com la canalla han gaudit de l’espectacle amb il·lusió. Com a mostra, l’Alba, mare d’un nen de 9 anys, explicava que és la millor manera que els petits visquin la cultura popular. La música és el punt fort que els porta a assistir, encara que sovint sigui complicat trobar un lloc entre el batibull.


Els veterans de la ciutat també s'han apropat al jardí de la Casa Rull per escoltar amb joia les notes festives. És el cas d’en Francesc, que ha assegurat, com la gran majoria de ciutadans, que és aficionat a la música de la festa major i assisteix a totes les trobades on sona. 
L’esdeveniment també ha servit per recaptar  diners contra el càncer infantil, amb aportacions solidàries a la Fundació Amics Joan Petit, Nens amb Càncer. Enguany, la ciutat ha sigut la seu del 19è Torneig Joan Petit i les aportacions a aquesta causa solidària encara continuen.

Comentarios
Multimedia Diari