La Sala Reus Concerts tanca portes després de 5 anys de trajectòria

Temps després de la reobertura, a finals de 2015, diuen a la xarxa que 'han lluitat contra tots els inconvenients', però que pleguen

19 mayo 2017 18:48 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Sala Reus Concerts va anunciar ahir a la nit, mitjançant la seva pàgina de Facebook, que donava fi als seus cinc anys de dedicació a l’oci reusenc. Aquest espai lúdic, obert inicialment l’any 2012, va tancar poc després i al setembre de 2015 va anunciar la seva reobertura al polígon Mas de les Ànimes.

«Hem lluitat contra tots els inconvenients que se’ns han presentat, perquè era la nostra il·lusió: crear un espai apte per a tot tipus d’espectacles», amb aquestes paraules de comiat van externalitzar els sentiments d’esforç d’una trajectòria dedicada a l’aposta aferrissada per grups reconeguts del pop espanyol.

Com va ser el cas d’Hotel Cochambre; Rock&Ríos Band; el grup Tennesse, que va celebrar els seus trenta anys dedicats a la cançó dalt l’escenari reusenc, i Varga Blues Band, que va oferir al públic aficionat la seva dicotomia de blues i rock.

Una selecció completa

Pel que fa a la programació, també van ampliar en matèria d’actuacions amb altres formats, com era el seu propòsit inicial, amb monòlegs. Molts assistents recordaran les imitacions de Carlos Latre del desembre de 2015, o bé les frases d’humor identitari del trio humorístic de José Corbacho, Santi Millán i Javi Sancho, dins el marc del Comedy Zoo Tour.

Pel que fa a les raons de tancament, el Diari es va posar en contacte amb el propietari sense èxit. Per tant, a aquest mitjà li és desconegut si es van poder vendre moltes o poques entrades dels concerts que ja estaven programats i anunciats, com és el cas del xou del cantant David de María.

Concert suspès

No obstant això, ja es va haver de suspendre algun concert, com és el cas del solidari de la banda musical de La Unión, en la qual des de la Sala Reus Concerts es va anunciar que «no es van poder vendre localitats suficients per poder dur a terme l’esdeveniment».

Segons els comentaris publicats a les xarxes, han sorgit molts problemes amb les entrades que s’han adquirit en format digital. Malgrat això, a la publicació on s’anunciava el tancament es fa una crida a tots aquells compradors que volen recuperar els seus diners. «Si hi ha gent a la qual no s’hagin retornat els diners d’algun espectacle suspès, que ho faci saber, per tal que l’auditor, que està tancant les gestions, pugui aclarir-se amb l’administració i retornar-ho». Adreça electrònica: inforeusconcerts@gmail.com

Comentarios
Multimedia Diari