La música uneix vuit locals d’oci nocturn de Reus per fer front a la Covid

El nou col·lectiu ‘Love Stream’ impulsarà accions per dinamitzar el sector 

19 noviembre 2020 20:29 | Actualizado a 21 noviembre 2020 10:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vuit locals d’oci nocturn de la capital del Baix Camp –on hi ha The Green Dog Cafè, Cafè de Reus, Absenta, Sentiments, Blondie, Brotos, Teïna i Lo Submarino– s’uneixen a través de la música per tal de fer front a la Covid-19, i ho faran sota el nom ‘Love Stream’, una agrupació a partir de la qual volen impulsar, també, altres accions per dinamitzar el sector. 

Una d’aquestes iniciatives és la que ja va anunciar el Diari fa uns dies: la programació de sessions musicals a càrrec de diferents discjòqueis a porta tancada, les quals es podran seguir en streaming cada dissabte a les 18 hores. Tot plegat, començarà demà i es perllongarà fins al 9 de gener inclòs. «Tot va sorgir des del neguit, dels que no podíem anar a punxar als locals i vam pensar a fer una programació estable amb els propietaris que estan al capdavant d’aquests negocis. És una forma de fer visible el tancament de l’oci nocturn, de sales de concerts i festes a causa de les restriccions», va dir ahir Marcos Rodríguez, un dels discjòqueis que punxa als locals.

Reusencs i reusenques podran seguir des de casa seva aquestes trobades musicals a través d’Instagram i Facebook i també les podran veure a través de Mixcloud (@welovestream). A LANOVA Ràdio de Reus, d’altra banda, també se sentiran els dissabtes. En aquest cas, però, a partir de les 22 hores. Entre els discjòqueis que intervindran hi ha Dj Ecléctico (el 21 de novembre a The Green Dog Cafè); Mister Rombo (el 28 de novembre a l’Absenta); Strictly Vinyl Sessions (el 5 de desembre, al Cafè de Reus); Dj Luna (12 de desembre al Teïna); Dj Makoki (el 19 de desembre, a Sentiments); Dj Broto’s (el 26 de desembre, a Broto’s), Dj Papux (el 2 de gener, a Blondie); i Dj Ogt (el 9 de gener, a Lo Submarino). 

Locals ‘oberts al món’

Amb el lema ‘locals tancats, però oberts al món’, Love Stream vol seguir treballant «davant la injustícia». «No ens podem quedar sense fer res, hem de moure’ns tot junts i aquesta agrupació pot esdevenir un gran principi, un inici de moltes activitats noves», van dir la seva Raúl Juárez, de The Green Dog Café i Carles Pitarch, de Sentiments. 

I és que, com van afirmar la resta d’emprenedors, també assistents, «és el primer cop que els locals d’oci nocturn fem pinya amb una iniciativa comuna, una acció de protesta», van destacar. De fet, comencen a desenvolupar accions de forma online, però «no descartem constituir-nos en una entitat o associació en un futur i,  d’idees no ens en falten, tot s’ha anat desenvolupant molt ràpidament», van dir, contents de la «bona entesa». 

Molt aviat, van afegir, anunciaran més novetats culturals amb l’objectiu de beneficiar el sector. «Sempre adaptant-nos a la normativa vigent, promourem unes accions o unes altres. Davant la inestabilitat de l’oci i els nous hàbits de consum de música, volem seguir generant una cultura segura», van remarcar des de Love Stream.

Comentarios
Multimedia Diari