Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La reusenca indignada per la política ja no es manifestarà

La intenció de la reusenca era continuar amb les concentracions fins que es produís un canvi polític

Cristina Valls

Whatsapp
La reusenca indignada per la política ja no es manifestarà

La reusenca indignada per la política ja no es manifestarà

La dona que es va plantar el dia 1 de setembre al matí davant de l’Ajuntament de Reus per tal d’exigir als polítics no dur el poble cap a unes terceres eleccions al Congrés i al Senat, Elisenda Pallejà, deixarà de manifestar-se.

«Dono les gràcies a la visibilitat dels mitjans i el suport que m’ha donat la gent a la xarxa, però me n’he cansat, no s’ha implicat la gent com jo esperava», comunicà al Diari.

La fotografia que va anunciar públicament la seva indignació a unes terceres eleccions va ser publicada per l’assessor del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Reus, Sergi Novo, al compte de Twitter. Poc després, va esdevenir viral.

La intenció de la reusenca era continuar amb les concentracions fins que es produís un canvi polític. Fer-se visible a través de les xarxes socials, amb tanta rapidesa, va suposar per a ella una mostra positiva per reivindicar la indignació pel bloqueig polític de l’Estat espanyol.

Ve de: La vecina de Reus contraria a las terceras elecciones se manifiesta de nuevo esta tarde

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También