Qualitat i originalitat, l’essència gurmet de 'Les Taules'

Ganxet Pintxo. L’espai ‘Les Taules’ del Colmado Giner és un somni gastronòmic fet realitat

09 abril 2018 06:44 | Actualizado a 09 abril 2018 06:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Qualitat, originalitat i un tracte excel·lent són part de l’essència de l’establiment Colmado Giner i l’espai de degustació ‘Les Taules’. El negoci, especialitzat en aliments i productes gurmet, forma part dels comerços històrics de la capital del Baix Camp. Una trajectòria que li ha merescut un reconeixement en el món de la gastronomia. 

«Amb aquesta, ja són cinc les edicions que l’espai de degustació ‘Les Taules’ participa en la ruta de tapes», explica l’Abel Gil, propietari juntament amb la Núria Queralt. Puntualitza que «la nostra experiència en la Ganxet Pintxo es remunta a altres convocatòries a través de l’establiment Colmado Giner». Una experiència que, en paraules de l’Abel Gil, serveix «per donar a conèixer el negoci i promocionar l’establiment». 
Amb aquests dos objectius van decidir sumar-se a la iniciativa gastronòmica. «Per a nosaltres és una molt bona oportunitat per promocionar el local, la botiga i els productes de qualitat que tenim a la venda», explica el propietari. Després incorporen les tapes a la carta de ‘Les Taules’. «La primera tapa de burrata amb melmelada de tomàquet i pesto va ser un èxit, i és el plat estrella de local. La gent sempre ens el demana», assegura l’Abel Gil.

El cuiner Marc Sánchez és el director d’orquestra d’una àmplia simfonia de gustos i sabors.

Aparador de qualitat
L’Abel confessa que va fer «realitat el seu somni» amb l’obertura de l’espai de degustació ‘Les Taules’. «És un lloc on pots venir a esmorzar, dinar, berenar i sopar. A gaudir de menjar de qualitat i d’un ampli ventall de plats i tapes», explica. Els clients hi estan a gust mentre gaudeixen d’una experiència gastronòmica en tots els sentits. Ja que, a més de degustar diferents propostes, també són espectadors de l’elaboració de cadascun dels plats. En aquest sentit, el cuiner Marc Sánchez és el director d’orquestra d’una àmplia simfonia de gustos i sabors.

 

Els aficionats a la bona gastronomia poden trobar al Colmado Giner una àmplia selecció de formatges, pernils, embotits i fumats de tot tipus. I a les prestatgeries s’hi exposen tot tipus de conserves, espècies, xocolates, galetes, melmelades, fruita seca i els millors olis i olives. A més, té una àmplia selecció de vins, caves, champagnes i licors.
«La zona de degustació ‘Les Taules’ permet que els clients pugui provar els productes de la tenda i és un valor afegit. Això també fa que hi hagi un transvasament de clients que busquen idees per cuinar a casa. Ja que tots els aliments i productes, amb què cuinem els plats i tapes, els poden trobar al Colmado Giner, i són una solució de qualitat per qualsevol ocasió especial», detalla el propietari. El Comado Giner i l’espai de degustació ‘Les Taules’ s’alimenten un de l’altre de la gastronomia d’excel·lència.

 

LA TAPA: UN TRESOR DE QUALITAT

Els productes de qualitat són la base principal de la tapa que elabora el Colmado Giner durant la Ganxet Pintxo. «A partir d’aquí anem innovant cada edició», assegura l’Abel. La tapa amb què participen en la catorzena edició de primavera de la Ganxet Pintxo és un ‘Tresor cruixent’. És una tapa senzilla i ràpida de fer. «És qüestió de tenir tots els ingredients preparats per poder atendre els clients ràpidament, ja que els divendres i dissabtes al vespre són els dies que més afluència de gent tenim durant la Ganxet Pintxo», assegura l’Abel Gil. «La base és una làmina de pa de carasatu, típic de l’illa de Sardenya, i és molt cruixent», detalla l’Abel Gil. El següent pas en la creació culinària és, segons explica, «afegir els daus de salmó fumat de Noruega, que és de primer nivell, juntament amb maduixes i tomàquets cirera confitades que aporten frescor al plat. Per últim, hi afegim una mica de vinagreta de cítrics per contrastar tots els sabors».

 

 

Comentarios
Multimedia Diari