Reus intensifica les visites de prescriptors turístics

Un centenar d’agents de viatges russos de la companyia Annex Tour van visitar ahir la ciutat per conèixer-ne l’oferta turística

19 mayo 2017 15:25 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Agència Reus Promoció ha programat aquest hivern i primavera una intensa agenda de contactes i visites de familiarització que inclou prescriptors, importants empreses del sector turístic i periodistes especialitzats en informació de turisme, cultura i oci.

L’objectiu és que coneguin millor la ciutat i la seva oferta, i puguin informar millor als seus clients i a la seva audiència dels principals atractius turístics: el Gaudí Centre, l’Institut Pere Mata, la Ruta del Modernisme i el vermut.


Premsa estrangera
L’estratègia de Reus Promoció és donar continuïtat a aquests contactes professionals; i intensificar la promoció sobretot amb premsa estrangera, moltes vegades lligades a nous vols a l’aeroport de Reus, i aprofitar els nous canals de comunicació en línia, amb visites de mitjans digitals, bloguers, etc.

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, va fer balanç ahir de les accions de promoció entre prescriptors i periodistes especialitzats, aprofitant la visita a Reus d’un grup d’un centenar d’agents de viatges russos de la companyia Annex Tour. Caelles va afirmar que «les visites de familiarització són una oportunitat per oferir un servei personalitzat d’acompanyament i per donar a conèixer els atractius de la ciutat que més s’adeqüen al perfil dels professionals que ens visiten».


Col·laboració
La programació de visites s’ha planificat gràcies a la col·laboració estreta amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l’Agència Catalana de Turisme i Centres de Promoció de Turística de Catalunya. La majoria de visites s’han vehiculat d’acord amb la Taula de Creuers i el Patronat de Turisme de la Costa Daurada.

Igualment, destaca la col·laboració del sector vinculat a la marca ‘Vermut de Reus’, així com del teixit comercial de la ciutat, que s’han implicat en algunes de les accions que s’han portat a terme i que també es presenta com un atractiu turístic.

n n n

Comentarios
Multimedia Diari