Un detingut per amenaces de mort amb dos ganivets en una fonda de Reus

Un cop a comisaria, els agents van comprovar la fitxa del detingut i van observar que té una ordre de búsqueda i detenció d´un jutjat de la localitat de Valverde del Camino

19 mayo 2017 16:05 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Guàrdia Urbana de Reus va detenir dimarts per la nit a Jonathan G.V. acusat d’un delicte d’amenaces i d’un altre de resistència i desobediència a l’autoritat. L’arrest es va produir al carrer Lleona, cantonada amb el carrer Llovera. Els agents van ser alertats cap a les deu de la nit de què una persona amb posiblement dos ganivets a les mans estava amenaçant de mort a diverses persones d’una fonda que es troba a la Travessia de Sant Pau.

Els agents, alertats pel conserge d’un centre cívic, van personar-se a la travessia on suposadament hi havia aquesta persona amenaçant amb dues armes blanques. Els guàrdies urbans van parlar amb les persones que havien patit les amenaces i els van explicar que el presumpte autor de les amenaces havia marxat en direcció al carrer Llovera.

A la confluència d’aquest carrer amb el carrer Lleona va ser localitzat en Jonathan. Quan el detingut va veure els agents es va desfer de les armes, que van fer cap en un edifici en obres d’aquella zona. Després es va encarar amb els agents de la Guàrdia Urbana i es va resistir a la detenció, d’aquí que també se li imputi un delicte de resistència a l’autoritat.

Un cop a comisaria, els agents van comprovar la fitxa del detingut i van observar que té una ordre de búsqueda i detenció d’un jutjat de la localitat de Valverde del Camino, a la província de Huelva.

Comentarios
Multimedia Diari