Un miler d'escolars de Reus canten al Mercadal La Gran Nadala

És el cinquè any que Canal Reus TV organitza l'acte junt amb l'Ajuntament de Reus. Enguany han participat fins a 28 escoles de la ciutat

19 mayo 2017 17:16 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Gran Nadal de Canal Reus TV ha tornat a la plaça del Mercadal aquest divendres amb prop de 1.400 escolars de la ciutat en el cinquè aniversari d’aquesta macrocantada. 28 escoles s’han sumat a la iniciativa que serveix per encetar la campanya de Nadal, que arrenca aquest cap de setmana. Acompanyats d’un centenar de mestres, els nens i nenes han cantat aquest matí la coneguda cançó “El dimoni escuat” amb la direcció del músic i mestre de música Jordi Salvadó.

En l’any del cinquè aniversari, un total de 28 escoles de la ciutat han participat a la tradicional cantada, que enguany ha retornat a la plaça del Mercadal. Els centres participants han estat: Escola Pompeu Fabra, Escola Rubió i Ors, Institut Escola Pi del Burgar, Col·legi La Salle, Escola Puigcerver, Col·legi Ma. Rosa Molas, Col·legi Sant Josep, Escola ARCE, Escola Els Ganxets, Col·legi Aura, Collège Français, Escola Montsant, Escola Joan Rebull, Escola Rosa Sensat, Escola Prat de la Riba, Escola Isabel Besora, Escola Misericòrdia, Escola Marià Fortuny, Col·legi Pare Manyanet, Escola Eduard Toda, Col·legi La Presentació, Escola La Vitxeta, Escola Mowgli, Escola General Prim, Escola Maria Cortina, Escola Ciutat de Reus, Col·legi Nostra Senyora del Mar, Escola Teresa Miquel i l’Escola Sant Ber nat Calbó.

Aquest és el cinquè any que Canal Reus TV organitza la Gran Nadala, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament i el suport de Borges i La Creu Blanca. La Gran Nadala de Canal Reus TV s’estrenarà el dilluns 19 de desembre en aquest canal televisiu i es podrà veure durant tot el Nadal al seu web i a les xarxes socials.

 

Comentarios
Multimedia Diari