Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Calcomanies de Festa Major: de les tres claus de Sant Pere a la rosa de Reus

El Ball de Diables, la Coordinadora de Danses i l’Estol del Basilisc impulsen el marxandatge

14 junio 2024 21:03 | Actualizado a 14 junio 2024 21:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dur a la pell, durant un temps, un dels mascles de la Tronada, les tres claus de Sant Pere o el Campanar ja és possible.

La Festa Major estrena marxandatge aquest 2024 i, entre les novetats, posa a la venda per primer cop calcomanies: làmines que inclouen cadascuna d’elles cinc tatuatges diferents –els altres dos són una rosa de Reus amb el disseny antic que es veu a la plaça del Castell i les lletres de Sant Pere tal com estan al cartell– dels que s’enganxen al cos amb aigua. La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus n’ha preparat unes 400 i ha fet també ventalls.

Però hi ha més. El Ball de Diables de Reus s’ha encarregat de fer samarretes que igualment beuen del cartell d’enguany, firmat per Laia Solanellas. I l’Estol del Basilisc comercialitzarà polseres. Les entitats impulsen marxandatge propi de Sant Pere arran d’una proposta de la Taula de la Festa Major.

El president de la Coodinadora de Danses, Albert Salas, explica que la idea de les calcomanies «va sorgir fent broma, però la vam tirar endavant i en la prereserva pels socis ja va triomfar».

Tot el marxandatge es pot comprar ja des d’avui a la Casa Rull –de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores– i al Museu del Raval de Santa Anna –de dimarts a divendres, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores–, que el 24 i el 29 tanquen.

Hi haurà paradetes durant el torneig de bitlles i els concerts de 31 Fam i Lal’ba avui, a l’assaig del Seguici a La Palma –dia 21, de 19 a 21 hores–, en el repartiment de la Flama del Canigó a la Llibertat –dia 23, de 18 a 22 hores–, i el dia 27 al Mercadal amb motiu del Seguici Petit.

El preu dels ventalls és de 5 euros, el lot de calcomanies val 3 euros, la samarreta es ven a 15 euros i el preu de la polsera és de 2 euros.

Comentarios
Multimedia Diari