Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La mitja part, amb Toni Nadal

Esport, lideratge i motivació. El que ha estat durant 27 anys l’entrenador d’un dels millors esportistes del món, el seu nebot Rafa Nadal, reuneix al Círcol de Reus més de 120 persones amb motiu de la seva conferència, ‘Tot es pot entrenar’

05 julio 2024 20:53 | Actualizado a 05 julio 2024 23:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Minuts després de les vuit del vespre, el Círcol de Reus es convertia en la pista central de totes les mirades i assistents que volien arribar d’hora i agafar lloc. De fet, es palpava a l’ambient que la xerrada d’ahir no era una més i no es tractava d’un convidat més.

Desenes de persones estaven en llista d’espera des de feia setmanes, ja que la presència de Toni Nadal a Reus -per primer cop- no va deixar indiferent a ningú.

Just després del so del xiulet per anunciar la fi del partit de l’Eurocopa entre Espanya i Alemanya, el run-run a la sala esclatava i els assistents començaven a immortalitzar els primers minuts d’una conferència marcada per la visió estratègica, el management, el lideratge, la motivació, el compromís, l’esforç i sí, també les dificultats del dia a dia i com superar-les.

Amb contínues referències a moments clau viscuts a París, Londres, Melbourne o a la mateixa Acadèmia Rafa Nadal de Manacor al costat del seu nebot, Toni Nadal va reunir als principals rostres coneguts del Baix Camp, dels clubs esportius i l’empresa del territori.

Una hora després acabava la conferència i començava, de nou, un reguitzell de fotos, signatures de llibres i de qualsevol objecte per endur-se un record d’un esdeveniment amb nom propi.

Ben passades les 22:00 hores els assistents començaven a sortir del Círcol revisant les fotos, seflies i llibres signats.

La conferència d’ahir divendres va ser possible gràcies a la Fundació Gresol. Una estona abans i en el marc de la mitja part del partit de l’Eurocopa, Toni Nadal va compartir una entrevista al Diari de Tarragona que es podrà llegir aquest diumenge al suplement Economía y Empresas.

Joc, set i partit, un cop més, per a la família Nadal.

Comentarios
Multimedia Diari