Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Reus amplia els horaris i millora l’oferta turística pel Pont de la Immaculada

S’augmenten les visites i les activitats al Gaudí Centre i millora la rebuda als turistes

| Actualizado a 01 diciembre 2022 14:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’accés al Gaudí Centre s’ha dotat amb una gran pantalla led, amb gestor de continguts, que permetrà oferir nous materials d’interès en funció de la temporada o de les diferents campanyes que es realitzin des de Reus Promoció. També s’han renovat les dues pantalles informatives de la recepció del Gaudí Centre, que es converteixen en eines interactives, més informatives i funcionals.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ha explicat que “amb aquestes incorporacions la difusió del patrimoni de la ciutat es farà d’una manera més atractiva i directa”.

Pel que fa a la Botiga del Gaudí Centre, ha ampliat la quantitat de productes que ofereix d’articles de marxandatge museístic i d’artesania. Actualment s’arriba a més de 80 productes oferts, tots vinculats a diferents referents turístics de la ciutat, com el seu patrimoni modernista, la marca Gaudí o d’altres com la temàtica del vermut.

Segons Caelles, “el nostre és un segell de qualitat. Oferim articles d’edició limitada, realitzats amb materials d’alta qualitat, sostenibles, ecològics i fets a Catalunya”.

Des de la seva obertura, a la Botiga del Gaudí Centre s’han venut un total de 7.912 articles. Els més venuts són els de la línia “Signatura Gaudí”, de la qual el bolígraf n’ha estat el producte estrella.

De la gamma de papereria han tingut molta sortida tota la varietat de postals, els punts de llibre, llibretes de temàtica modernista i, sobretot, les que tenen el disseny amb relleu, per la seva originalitat. Dels articles tèxtils, els més sol·licitats han estat els ventalls, i dels productes de gamma alta, els davantals i els gots amb detalls relacionat amb el vermut.

Comentarios
Multimedia Diari