El Temps a Tarragona: No es preveu aigua

Previsió meteorològica per aquest dijous, 13 d’octubre

| Actualizado a 12 octubre 2022 15:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al llarg del matí creuaran bandes de núvols alts d’oest a est del territori, si bé hi haurà intervals de núvols baixos a l’oest del país, sobretot a Ponent, al prelitoral sud i al Prepirineu occidental. A partir de llavors els núvols alts es faran més abundants, alhora que n’arribaran de mitjans, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, sobretot a la meitat nord del territori. A més, a la tarda es formaran núvols d’evolució diürna i intervals de núvols baixos a punts de muntanya, sobretot al prelitoral i al quadrant nord-est.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. Temperatura màxima lleugerament superior.

Visibilitat

Visibilitat bona, malgrat que fins a mig matí serà localment regular o dolenta en fondalades de l’interior del país, així com a la tarda a punts de la serralada Prelitoral.

Vent

Fins al final del matí predominarà el vent de component oest entre fluix i moderat al terç sud, i a la resta serà fluix i de direcció variable. A partir de llavors bufarà vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i a l’extrem nord-est i de component oest a l’interior, tot i que hi haurà intervals de component est a l’Empordà. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable a l’interior.

Comentarios
Multimedia Diari