El temps a Tarragona: torna el vent

La previsió meteorològica per aquest dilluns, 20 de març

| Actualizado a 19 marzo 2023 15:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè fins a migdia,si bé fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central. A partir de migdia arribaran núvols alts i prims que avançaran d’oest a est i deixaran el cel poc ennuvolat en genera. A banda, creixeran alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya de l’interior del quadrant nord-est i es formaran alguns núvols baixos a punts del sud de la Costa Brava i nord del litoral central.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant, mentre que la màxima pujarà lleugerament en general.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, tot i que de matinada localment quedarà regular amb alguns bancs de boira i boirina a punts de l’interior.

Vent

Fins a primeres hores del matí, bufarà la tramuntana a l’Empordà i el mestral a les Terres de l’Ebre, ambdós d’intensitat entre feble i moderada amb cops forts. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable amb terral al litoral. A partir d’aleshores s’imposarà el vent entre fluix i moderat amb cops forts, de component oest a l’interior i sud al litoral, si bé al nord-est bufarà d’est. Al final del dia quedarà fluix i variable en general.

Comentarios
Multimedia Diari