Planes para el 9 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

| Actualizado a 09 febrero 2022 10:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona 
‘Quan els objectes parlen: la peça del mes’
18.00 h. Casa Castellarnau

En el marc de la quarta edició de ‘Quan els objectes parlen’ es presenta la Llàntia: Lucerna és el meu nom en llatí. Com que pesava poc, els romans podien transportar-me per il·luminar les estances fosques. Em van fer amb un motlle, i van decidir decorar-me al centre amb el cap de Medusa, monstre mitològic amb serps com a cabells i els ulls ben oberts, per convertir en pedra a qui el mirés. No cal inscripció i és gratuïta.


Reus
Sessió informativa del curs de Mediació comunitària
10.00 h. Mas Carandell

Sessió informativa del curs que organitza Mas Carandell de Mediació comunitària (SSCG0209). El curs permet obtenir un Certificat de Professionalitat de nivell 3 i s’adreça preferentment a persones en situació d’atur. Més informació: https://www.mascarandell.cat/?q=curs/mediaci-comunitria-sscg0209

Contes a cau d’orella
17.30 h. Biblioteca Xavier amorós

Contes Solidaris aniran a càrrec de Carme Bernal, voluntària de Mans Unides que explicarà els contes Súper Pepo i l’Orquestra harmonia i Súper Pepo i el cas de l’embrutidor misteriós.

‘Junil a les terres dels bàrbars’
19.00 h. Centre de Lectura

Presentació de la novel·la de Joan-Lluís Lluís. Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2021.


Amposta
Espai de joc i relació
16.00 h. Biblioteca S. Juan Arbó

Habilitat per a famílies amb nadons 0-3 anys, comptarem amb la presència de personal tècnic del SIS03 de l’Ajuntament d’Amposta. Aquesta activitat forma part del projecte Vincles 21-22. Places limitades.Inscripcions: projectevincles@gmail.com


Calafell
‘Lligams’
10.00 h. La Destil·leria, Ecomuseu de la Mar

Les artistes calafellenques Montse González Papiol, Coral Rivero i Sans Olmedo ens ofereixen una mostra de la seva obra a l’espai renovat de la Destil·leria. L’exposició es podrà veure fins al 18 de juny del 2022, visites guiades tots els divendres a les 18 h amb reserva al WhatsApp: 628307943


Cambrils
‘Energia i sostenibilitat’
19.30 h. Sala d’acte del Centre Cultural

Conferència a càrrec de Carles Barberà Escoí, professor de l’escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la URV. Organitza: Campus Extens de la URV i Museu d’Història de Cambrils.  


La Galera
‘Llibertat Ródenas, 1893-1970’
09.30 h. Museu Terracota

Exposició itinerant de l’Institut Català de les Dones que commemora els 50 anys de la mort de Llibertat Ródenas. Horari: de dimecres a divendres, de 9.30 a 13.30 h; dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 h. Fins al 6 de març.


Roquetes
‘La colla Marcel·lina’
18.00 h. Biblioteca Mercè Lleixa

Presentació del conte La colla Marcel·lina: el misteri del Suriv Anoroc de la Laia Ropals i il·lustrat per Àngels Cid Fornós. Entrada lliure i gratuïta.


Salou
‘El litoral de Salou’
10.00 h. Institut Jaume I

Exposició fotogràfica itinerant, que romandrà al centre fins al 14 de febrer, integrada per imatges que descriuen la costa tal com era abans dels anys 60 i del fort desenvolupament urbanístic; l’evolució de què ha estat objecte el litoral salouenc, durant la darrera meitat del segle XX, i fins a l’època actual.


La Selva del Camp
Hora del conte
17.30 h. Biblioteca

L’Hora del conte a càrrec de l’Àngela.


Torredembarra
‘Maus: relat d’un supervivent’
10.00 h. Biblioteca mestra M. Antònia

Exposició sobre la novel·la gràfica Maus, considerada unànimement per la crítica com un dels millors còmics de la història. Està escrita i dibuixada per Art Spiegelman. Es pot veure fins al 15 de febrer. Entrada lliure.


Tortosa
Exposició ‘Llum a l’ànima. Palmira Jaquetti 1895 – 1963’
10.00 h. Campus Terres de l’Ebre

Palmira Jaquetti (Barcelona, 1895) és una de les moltes dones que, des de l’anonimat, van contribuir a millorar el nivell cultural del país a partir de les seves inquietuds musicals, literàries, pedagògiques i humanístiques en general. Fins a l’11 de març.


Valls
‘Les Festes Decennals a través del cartellisme (1861-2021+1)’
10.00 h. Museu de Valls

La mostra, comissariada pel director del museu, Jordi París, ha estat possible gràcies als fons dels dos arxius vallencs i de diversos particulars, que han aportat la documentació necessària per a fer-la possible. Horari: de dimarts a divendres, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h;diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure.

‘El retaule casteller’
19.00 h. Sala Sant Roc

Exposició dedicada a l’important artista local Jaume Solé, en la primera edició de les Festes Decennals en què la ciutat ja no compta amb ell. Horari: de dimarts a divendres de 19 a 20.30 h; dissabtes i festius de 12 a 14 h. Fins al 13 de febrer.


El Vendrell
‘Del Vendrell al món’
11.00 h. Sala Portal del Pardo

Exposició del fotògraf i periodista vendrellenc especialitzat en reportatges de viatges, Rafa Pérez. Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Fins al 19 de febrer de 2022. Entrada lliure.


Vila-seca
Club de lectura
18.30 h. Biblioteca

Lectura i comentari del llibre Història de dues ciutats de Charles Dickens.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari