A presó un home detingut a Valls per 5 robatoris en repetidors de telecomunicacions del Camp

Els Mossos van detenir el passat 15 d'octubre un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Cunit (Baix Penedès), com a presumpte autor dels delictes

19 mayo 2017 21:28 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Valls (Alt Camp) un home, que ha ingressat a la presó, acusat de sis robatoris amb força en repetidors de telecomunicacions, per valor de més de 7.000 euros, del Camp de Tarragona i l'Anoia, segons informa avui la policia catalana.

Els Mossos van detenir el passat 15 d'octubre un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Cunit (Baix Penedès), com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força.

La detenció és el resultat d'una investigació iniciada a final de maig arran de diversos robatoris amb força en repetidors de telecomunicacions, cinc d'ells en instal·lacions del Camp de Tarragona i el sisè, en una estació de l'Anoia.

En tots els casos, després de forçar els accessos sostreia les bateries acumuladores i el valor del material robat és superior als 7.000 euros.

El lladre actuava conjuntament amb un home detingut l'estiu passat i que s'encarregava de la receptació i intentava vendre el material sostret a ferrovellers del Camp de Tarragona.

El detingut va passar el 16 d'octubre a disposició del Jutjat de primera instància i instrucció número de Valls, que va ordenar el seu ingrés a la presó. 

 

Comentarios
Multimedia Diari