Aparcar el cotxe sense passar pel parquímetre i pagar per temps real a Valls

La nova aplicació per a aparcar agrada a la majoria de veins i veines

09 mayo 2018 10:33 | Actualizado a 09 mayo 2018 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Em sembla bé aquesta aplicació ja que t’estalvies temps i pagues el preu real», afirma el veí de Valls Enric Solé. Valls té una aplicació per aparcar correctament en una zona regulada sense necessitat d’anar al parquímetre, ni deixar un justificant al vehicle.

Amb les noves tecnologies els veïns de la ciutat i els qui vénen de fora agilitzen temps. A més de la comoditat, l’aplicació per a mòbils també està dissenyada per oferir informació sobre la ubicació de les zones d’estacionament, la densitat d’ocupació i les tarifes i descomptes disponibles per poder escollir on aparcar millor, així com accedir a bonificacions a través dels comerços de la ciutat.

La nova aplicació substitueix l’actual AparcaApp. 800 usuaris la utilitzaven amb freqüència. Es pot descarregar gratuïtament tant per a aparells IOS com Android i, com l’actual, permetrà aparcar en zona blava. La nova  mesura està agradant a la majoria de veïns de Valls.

«Em sembla bé que hi hagi aquesta aplicació ja que s’agilitza el temps i pagues el preu real d’aparcament»
Enric Solé. Veí de Valls

A més, ofereix l’opció d’ampliar el temps d’aparcament des de qualsevol lloc amb dos simples clics i sense haver d’anar al parquímetre. «És una millora per a la ciutat i és molt pràctic», comenta la veïna Marta Bordes.

Fins i tot, l’usuari rep una alarma al mòbil si el temps d’estacionament està a punt de finalitzar i pot ampliar-lo fàcilment. En el cas de denúncia, també des de la mateixa aplicació es pot efectuar el pagament.

També existeixen les targetes T-25, dirigides a persones que estudien o treballen a Valls. Tenen un saldo i serveixen per pagar en zones blaves de la ciutat.

«Jo tinc la targeta T-25 des de fa un any i així no he de portar monedes a sobre», afegeix la usuària Rosa M. Boada. 

Comentarios
Multimedia Diari