Carles Puigdemont a El Vallenc: 'S'ha de donar suport a la llibertat d'expressió i de premsa'

Vallencs i vallenques han rebut el president davant del setmanari amb aplaudiments i crits d’Independència

14 septiembre 2017 18:11 | Actualizado a 09 noviembre 2017 10:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Carles Puigdemont ha visitat aquesta tarda les instal·lacions del setmanari El Vallenc. Ha arribat a dos quarts de sis de la tarda al carrer Colom de Valls, acompanyat de l’alcalde de Valls i diputat de JxSÍ al Parlament de Catalunya, Albert Batet.

Davant la porta del setmanari l’esperava el director, Francesc Fàbregas i els seus fills. Quan ha arribat ha entrat dins la redacció, ha saludat els treballadors i s'ha fet una fotografia conjunta. Més tard quan ha sortit del setmanari, els vallencs i vallenques l'han aplaudit i han cridat«Independència ». El president ha declarat que «s’ha de donar suport a la llibertat d’expressió i de premsa ». A més, celebra l’acord amb l’Ajuntament de Barcelona sobre el referèndum de l’1-O per tal que es pugui votar a la capital catalana.

Puigdemont, que no ha entrat en detall sobre els locals de votació, ha afirmat que l’acord preserva institucions, funcionaris i el dret bàsic de votar “amb normalitat”. “El seu compromís ha estat sempre inequívoc”, ha dit Puigdemont, referint-se a l’alcaldessa Ada Colau. «Estic molt content de l’acord perquè hem trobat la manera de fer possible una aspiració que compartíem, preservant allò que havíem de preservar, i els beneficiaris d’aquesta entesa són els ciutadans de Barcelona, que podran votar »Puigdemont ha fet aquestes declaracions aquest dijous en el marc d’una visita El Vallenc a Valls.

Comentarios
Multimedia Diari