Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Centenars de llantions cobreixen les escales de la Catedral de Tarragona

L’Encesa Solidària és una iniciativa organitzada anualment per les escoles La Salle Tarragona i Torreforta. Enguany, la recaptació és per la Fundació Proide.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una mare i la seva filla col·loquen un llantió a les escales de la Catedral de Tarragona.

Una mare i la seva filla col·loquen un llantió a les escales de la Catedral de Tarragona.

Tot i la temperatura gèlida i l’amenaça de pluja, centenars de llantions grocs i blaus han cobert aquest divendres a la tarda les escales de la Catedral de Tarragona amb l’objectiu de recaptar fons en favor de la Fundació Proide.

Es tracta d’una nova edició, la dotzena, de l’Encesa Solidària, una cita promoguda pels col·legis La Salle Tarragona i Torreforta. Així doncs, una estrella gegant, com el logotip que representa les escoles

La Salle, ha ocupat aquest indret tan emblemàtic, mentre també s’oferien diversos tallers solidaris dirigits, sobretots, als participants més petits, i una cantada de nadales interpretades per les corals dels dos centres escolars.

Encesa solidària a les escales de la Catedral de Tarragona.

En aquesta ocasió la recaptació econòmica, que, provisionalment, es calcula que podria estar al voltant del miler d’euros, anirà destinada a uns dels projectes que la Fundació Proide té a Madagascar anomenat Una escola millor a l’altiplà Malgaix.

Concretament, el projecte pretén portar a terme dues accions per tal de millorar la qualitat de vida de l'alumnat de l'escola Notre Dame de Bon Consell dirigida per les Germanes Guadalupanes en la regió de Mamoeramanjaka, una població rural a 70 kilòmetres de la capital de l'illa, Antanaanarivo.

L'entitat encarregada de gestionar els recursos és la Fundació Proide, una ONG que va néixer l’any 1992 (enguany celebra el seu 25è aniversari) de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Els seus objectius són bàsicament la presa de consciència de les nostres accions al Nord i el suport a la implementació de projectes de desenvolupament al Sud.

Temas

Comentarios

Lea También