Condemnat per fer tocaments a una adolescent a Valls

Els fets van succeir en un darrer de Valls. L'home li deia a la nena de 12 anys que era molt guapa

19 mayo 2017 15:39 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home que va realitzar tocaments a una nena de 12 anys en un carrer de Valls ha estat condemnat a un any de presó, segona l’acord al qual van arribar l’acusat i el fiscal abans de la celebració del judici a la Secció Quarta de l’Audiència de Tarragona.

Els fets van passar el 17 d’octubre de 2014 en un cèntric carrer de la capital de l’Alt Camp. L’adolescent es trobava a la porta d’un establiment esperant-ne la propietària. L’acusat es va asseure al seu costat i li va preguntar si li donaria el seu número de telèfon per poder comunicar-se per la xarxa de missatgeria WhatsApp i li va dir que era molt guapa.

El processat va tocar la cama de la menor –que portava pantalons curts– i també el cabell, a la vegada que li feia una carícia a la cara. En aquest moment la menor li va dir que havia de marxar i va sortir corrent.

Dos dies després, el Jutjat va dictar una ordre d’allunyament de l’acusat respecte a la perjudicada i el seu domicili, no podent-se apropar a menys de 500 metres. També té prohibit comunicar-se amb la menor per qualsevol mitjà.

Comentarios
Multimedia Diari