Demà comença la Festa Major de la Pobla de Montornès

Estan previstos actes populars, culturals, tradicionals i d’esbarjo al llarg de tot aquest cap de setmana

07 septiembre 2017 07:58 | Actualizado a 07 septiembre 2017 08:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Just acabats els actes festius de l’estiu, la Pobla de Montornès es disposa a viure, a partir de demà mateix, la seva festa major, que serà anunciada avui amb sonor volteig de campanes.

La Festa Major de la Pobla està organitzada per l’Associació Cultural  Recreativa (ARC) i la Comissió de Festes, que presideix Dolors Figuerola, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, representat pel regidor Damià Bas.

Enguany el programa es presenta d’allò més interessant per als poblencs i també per a tota la gent que estigui disposada a viure una festa que combina actes populars, culturals, tradicionals i d’esbarjo, per al gaudi de totes les edats.

En destaca la diada central de la festa, demà mateix al migdia, amb l’anada a l’ofici, en cercavila, protagonitzada pels nans i el Drac Pigota, que acompanyaran les autoritats a l’església.
A les nou del vespre arribarà el correfoc, per segon any molt més lluït, amb la participació  de la colla Drac Pigota, Aguilots de Bonastre, Au Fènix de la Pobla de Mafumet i Diables de Vilabella.
I a dos quarts de dotze de la nit, a la plaça de la Bassa, hi haurà el ball de festa major amb l’Orquestra Mitjanit, precedida del Duet Ambient.

A la Pobla no hi poden faltar els castells, per la gran afició que hi ha a la vila, i que tradicionalment ha aportat camises a diferents colles castelleres. La diada serà dissabte a la tarda, amb la participació de Castellers d’Altafulla, Nois de la Torre, Castellers de Sant Pere i Sant Pau i Xiquets del Serrallo, en el marc de la plaça de l’Església.

Igualment, per segon any consecutiu, hi ha dues activitats força esperades. En primer lloc, el correbars de diumenge, amb sortida des de la plaça de la Bassa, a les vuit de la tarda, i acompanyat de la xaranga Bandsonats; d’altra banda, el dissabte dia 16, a les cinc de la tarda, la baixada de trastos i patinet infantil, i culminarà amb festa Holi a la plaça de l’Església. 

Comentarios
Multimedia Diari